Moszkva cirkáló

1 day agoSúlyosan megsérült Oroszország Moszkva nevű cirkálója a Fekete-tengeren miután rakétatalálat érte. Tegnap este ukrán források már azt állították.


Karthago Az Utolso Szo 1982 Attributes

1 day agoÚgy tűnik nem süllyedt el a Moszkva de evakuálták a legénységét.

. 1 day agoElsüllyedt a Moszkva cirkáló. Súlyosan megsérült az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajója a Moszkva cirkáló. Az orosz Moszkva cirkálón történt robbanásban meghalt a kapitány Anton Kuprin írja a The Guardian Anton Gerascsenkónak az ukrán belügyminisztérium tanácsadójának Telegram-bejegyzésére hivatkozva.

Elsüllyedt a rettegett rakétás cirkálója a Moszkva. A Moszkva cirkáló amely megsérült egy lőszerrobbanásban vontatás közben süllyedt el jelentette be az. 1 day agoMeg nem erősített hírek szerint az ukrán hadsereg kilőtte az orosz fekete-tengeri flotta zászlóshajóját.

1 day agoAz orosz védelmi minisztérium közleményében hivatalosan elismerte hogy elsüllyedt a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója - írja a The Guardian. Az orosz védelmi minisztérium közleményében hivatalosan elismerte hogy elsüllyedt a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója - írja a The Guardian. 1 day agoA Moszkva cirkáló még mindig a felszínen van.

A cirkáló legénységét a közeli Fekete-tengeri Flotta hajókra evakuálták. Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra. Az orosz védelmi minisztérium ezzel szemben azt közölte hogy a lőszerkészlet robbant be a legénységet.

Mint arról csütörtökön beszámoltunk Oroszország az általa indított háború óta legnagyobb szimbolikus veszteségét. A hajó fő csapásmérő fegyverzete 16 rakétaindító a P-1000 Vulkan típusú rakéták számára. 1 day agoOroszország elismerte.

Neptun cirkálórakétákkal találták el és elsüllyesztették a Moszkvát az orosz Fekete-tengeri. A fő rakétafegyver nem sérült meg. 1 day agoA cirkáló legénységét sajtóértesülések szerint mintegy félezer tengerészt a Fekete-tengeri Flotta hajói vették fel a cirkálót kikötőbe fogják vontatni.

Hajókötelékek biztosítása felderítés adott tengeri térségek felügyelete. Videón ahogy Medvedcsuk testőre elmeséli hogy próbálta kimenteni gazdáját az FSZB Ukrajnából. A cirkáló legénységét mintegy félezer tengerészt.

A Moszkva gyakori vendége a Földközi-tengeren rendezett nemzetközi hadgyakorlatoknak de a világóceán távo-labbi térségeiben is megfordult. Tegnap este ukrán források azt állították. 18 hours agoA cirkálók feladata.

1 day agoElsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta zászlóshajója. Ez korábban egy helikopterhordozó anyahajató. Az orosz védelmi minisztérium csütörtökön közölte hogy a Fekete-tengeri Flotta őrző-védő rakétacirkálója a Moszkva egy tűz okozta lőszerrobbanás.

2 days agoA TASZSZ hírügynökség szerint Moszkva a Fekete-tengeri Flotta zászlóshajója az 1164 Atlant projekt vezető hajója. Azt hogy a fekete-tengeri orosz. 1983-ban helyezték hadrendbe Szlava néven jelenlegi nevét 1996-ban kapta.

Odessza megye kormányzója korábban azt mondta hogy. 1 day agoPortfolio 2022. Cirkálórakétákkal találták el és süllyesztették el a Moszkvát az orosz Fekete-tengeri Hadiflotta.

Egyelőre nincs információ pontosan mennyien veszthették életüket. 22 hours agoA Moszkva csatahajó elsüllyesztése után heves bombázásokkal reagált Oroszország. 1 day agoElsüllyedt a Moszkva cirkáló.

Oroszország elismerte hogy találat érte a hajót. A Moszkva nevet 1996-ban kapta. 2015 második felében ez a cirkáló.

Az ukrán belügyminisztérium által létrehozott Ishchi Svoikh nevű Telegram-csatorna arról számolt be hogy a cirkáló helyi idő szerint hajnali háromkor elsüllyedt. Az orosz védelmi minisztérium szerint a hajó egy viharban süllyedt el amikor egy kikötőbe vontatták javításra. Moscow formerly Slava Russian.

Az elsőre a Földközi-tengeren került sor 1983-ban. 14 hours agoZelenszkij szerint a világnak fel kellene készülnie hogy Putyin atomfegyvert is bevethet. Intézkedéseket tesznek a cirkáló kikötőbe vontatására- áll a közleményben írja.

Lőszerrobbanás következtében elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta kigyulladt és súlyos károkat szenvedett Moszkva nevű zászlóshajója. Glory was a guided missile cruiser of the Russian NavyThe ship was the lead ship of the Project 1164 Atlant class and was named after the city of MoscowShe was the flagship of the Russian Black Sea Fleet and helped lead the naval assault during the 2022 Russian invasion of Ukraine. Egyelőre tagadja az orosz védelmi minisztérium hogy elsüllyedt volna a Moszkva rakétás cirkáló a Fekete-tengeri Hadiflotta zászlóshajója.

2 days agoOdessza ukrán kormányzója Maksim Marcsenko jelentette szerdán hogy a Moszkva nevű cirkálót két ukrán gyártmányú Neptun rakéta találta el a hadihajó a Fekete-tengeri flotta zászlóshajó - számolt be róla a BBC. 1 day agoLőszerrobbanás következtében elsüllyedt az orosz Fekete-tengeri Flotta kigyulladt és súlyos károkat szenvedett Moszkva nevű zászlóshajója. Kanada katonákat küld Lengyelországba hogy segítsen a menekültek ellátásában.

19 hours agoA Moszkva az orosz Fekete-tengeri Flottájának zászlóshajója és úgy tudni hogy elsüllyedt miután egy robbanás és tűz után rossz időjárási körülmények között visszafordult a kikötőbe. A Moszkva cirkálót nem volt mai gyerek 1976-ban kezdték építeni 1979-ben bocsátották vízre és 1983-ban kezdte meg a szolgálatot Szlava néven. Nem sokkal ezt megelőzően az orosz védelmi.

A cirkáló legénységét mintegy félezer tengerészt - a Fekete-tengeri Flotta hajói vették fel. A Moszkva nevű rakétacirkáló nem csupán egy hadihajó hanem parancsnoki központ is ahonnan egy tengernagy irányítja a térség hadműveleteit mondta az InfoRádiónak nyilatkozó szakértő. A cirkáló legénységét - sajtóértesülések szerint mintegy félezer tengerészt - a Fekete-tengeri Flotta hajói vették fel.

Sajtóhírek szerint a cirkáló mintegy 500 fős legénységét a Fekete-tengeri Flotta hajói vették fel. A cirkáló többször volt már éles bevetésen. Az ukrán hadsereg szerint ők találták el Neptun rakétákkal a majdnem kétszáz méteres hajót az oroszok azonban ezt tagadják ismeretlen eredetű tűzről beszélnek.


Saint Petersburg Aurora New York Skyline St Petersburg Petersburg


Saint Petersburg Aurora New York Skyline St Petersburg Petersburg

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel